Політика конфіденційності

Користуючись нашим веб-сайтом і його підсистемами, Ви довіряєте нам свою інформацію.

Ми розуміємо, що це велика відповідальність, і докладаємо всіх зусиль, щоб захистити Ваші дані і дати Вам можливість керувати ними.

Ця Політика конфіденційності визначає порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувачів, відвідувачів і всіх зацікавлених осіб (далі разом - Користувачі).

ТОВ «ЛІК.ЮА» (далі - «Адміністратор») забезпечує конфіденційність персональних даних користувачів (далі - «персональні дані», «особиста інформація» або «особисті дані»), які можуть бути ідентифіковані будь-яким чином при використанні даного веб сайту www.lik.ua (далі - «Сайт») або при замовленні послуг через Сервіс LIK.ua (далі - «Сервіс»).

Адміністратор зберігає за собою право змінювати дану Політику конфіденційності в будь-який час без будь-якого спеціального повідомлення. Будь-які зміни умов Політики конфіденційності будуть розміщені на даному Сайті і будуть дійсними з моменту публікації.

Подальше використання Сервісу після внесення будь-яких змін в політику конфіденційності означає беззастережне прийняття користувачем (клієнтом) таких змін.

Отримання і обробка персональних даних

Адміністратор робить обробку персональних даних користувачів Сервісу на умовах, що є предметом цієї Політики конфіденційності.

Користувач приймає умови даної Політики конфіденційності з моменту початку користування Сервісом шляхом реєстрації на Сайті або оформлення онлайн-заявки або звернення в коллцентра.

Використовуючи послуги Сервісу (реєструючись на сайті, оформляючи онлайн-заявку, звертаючись в коллцентра Сервісу), Користувач підтверджує, що надає Адміністратору згоду (дозвіл) на обробку його персональних даних будь-яким способом, передбаченим положеннями Закону України «Про захист персональних даних».

Користувач погоджується з тим, що Адміністратор має право на зберігання і обробку, в тому числі і автоматизовану, будь-якої інформації, що відноситься до його персональних даних, зокрема збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, використання, поширення (в тому числі передачу по мережі Інтернет), знеособлення, блокування, знищення персональних даних, наданих Користувачем. При цьому, Адміністратор зобов'язується забезпечити конфіденційність і безпеку при обробці персональних даних.

Персональні дані, надані Користувачем при використанні Сервісу, використовуються для:

  • Надання обраної Користувачем послуги;
  • Надання Користувачеві доступу до Сайту і для поліпшення якості Сервісу;
  • Надання Персональних даних Користувача обраної Користувачем клініці (лікаря);
  • Створення облікового запису Користувача на Сайті, і отримання з її допомогою прав доступу до сервісів профілю Користувача;
  • Інформування Користувача про зміни або доповнення до Сервісу, а також про наявність будь-яких послуг, що надаються Адміністратором;
  • Оцінки рівня обслуговування, моніторингу та оптимізації різних варіантів обслуговування;
  • Здійснення маркетингових заходів Адміністратора;
  • Подачі претензії і відповіді на подані претензії;
  • Захисту прав і законних інтересів користувачів і третіх осіб відповідно до чинного законодавства України.

Адміністратор зобов'язується не передавати особисті дані Користувача третім особам, за винятком випадків, прямо передбачених Правилами сервісу та нормами чинного законодавства України..

Адміністратор має право використовувати Персональні дані Користувача для електронної розсилки новин і спеціальних пропозицій, оформлення замовлення і надання послуг.

Згода на збір та використання інформації

При використанні сервісів Сайту, Адміністратор просить надати Персональну інформацію Користувача, яка використовується для активації облікового запису Користувача на Сайті, надання Користувачеві Сервісів, взаємодії з Користувачем з приводу стану його облікового запису, і для інших цілей, викладених в цій Політиці конфіденційності.

Ім'я, прізвище, номер телефону, адреса електронної пошти та інші відомості про Користувача можуть знадобитися для надання доступу до Сервісу.

Надаючи особисту інформацію, Користувач добровільно погоджується на збір, використання та розкриття такої особистої інформації.

Надаючи особисту інформацію, Користувач підтверджує, що досяг повнолітнього віку і є дієздатним громадянином України.

Розкриття інформації

Адміністратор має право розкривати Персональні дані користувачів третім особам тільки для надання послуг Сервісу або у випадках, передбачених чинним законодавством України.

Даний Сайт може містити посилання на інші сайти, і Адміністратор не несе відповідальності за політику конфіденційності або зміст інших сайтів.

Безпека і відповідальність

Адміністратор вживає всіх можливих заходів для запобігання несанкціонованому доступу до Персональних даних користувачів Сайту, але при цьому адміністратор попереджає, що ніяка передача даних через Інтернет, мобільний пристрій або через бездротове пристрій не можуть гарантувати повну безпеку.

Адміністратор не несе відповідальності за точність і повноту Персональних даних або іншої інформації, наданої Користувачем або третіми особами.

Користувач несе відповідальність за надання недостовірних персональних даних або використання персональних даних третіх осіб згідно з чинним законодавством України.

Адміністратор не несе відповідальності за використання третіми особами інформації, яку Користувач надав третім особам.

Також Адміністратор не несе відповідальності за зміст особистої інформації або іншої інформації, яку Користувач отримав від третіх осіб.